Суплементи

Ово Кал јуниор

ОВО ЦАЛTM Јуниор е нова генерација додаток во исхраната и се користи за суплементација на калциум за деца од 3 до 18 години.
ПАКУВАЊЕ: 15 капсули
ИНДИКАЦИИ: Целосно метаболитски абсорбилен калциум во карбонатна форма.
СОСТАВ: Една капсула калциум карбонат од природно органско потекло содржи 350 mg калциум. Бели желатински капсули.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: Препорачана доза е: за деца 1 (една) капсула на ден. ОВО ЦАЛ Јуниор земајте го со храна. Со земањето на ОВО ЦАЛ Јуниор пијте редовно вода во текот на денот.
РОК НА УПОТРЕБА: 3 години

  • 100% природен извор на калциум
  • 15 дневни дози
  • Одобрено од АХВ
  • Органско потекло
  • HACCP & ISO certified
Ово Кал јуниорКоличина (парче)Димензија (цм)Бар Код
ХK* (капсули)154.5 x 4.5 x 65319991797079
TK* (ХK)19238 x 28 x 24
Палета (TK)4080 x 120 x 125
Рок на траење3 години

*ТК - транспортни кутии

*ХК - хромо кутија(единечно пакување)

-
+

399 ден

*цена со вклучен 5% ДДВ
Други ово калтм продукти