Суплементи

Ово Кал мено

ОВО ЦАЛTM Мено е нова генерација додаток во исхраната и се користи за суплементација на калциум за жени во и после менопауза.
ПАКУВАЊЕ: 20 капсули
ИНДИКАЦИИ: Целосно метаболитски абсорбилен калциум во карбонатна форма.
СОСТАВ: Една капсула калциум карбонат од природно органско потекло содржи 350 mg калциум. Бели желатински капсули.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: Препорачана доза е: за жени во и после мено пауза 1 (една) капсула на ден. ОВО ЦАЛ Мено земајте го со храна. Со земањето на ОВО ЦАЛ Мено пијте редовно вода во текот на денот.
РОК НА УПОТРЕБА: 3 години

  • 100% природен извор на калциум
  • 20 дневни дози
  • Одобрено од АХВ
  • Органско потекло
  • HACCP & ISO certified
Ово Кал меноКоличина (парче)Димензија (цм)Бар Код
ХK* (капсули)204.5 x 4.5 x 65319991797093
TK* (ХK)19238 x 28 x 24
Палета (TK)4080 x 120 x 125
Рок на траење3 години

*ТК - транспортни кутии

*ХК - хромо кутија(единечно пакување)

-
+

499 ден

*цена со вклучен 5% ДДВ
Други ово калтм продукти