Суплементи за храна

Ово Цалtm

ОВО ЦАЛTM е нова генерација додаток во исхраната и се користи за суплементација на калциум. Составот на ОВО ЦАЛТМ е калциум во карбонатна форма добиен од органско потекло и токму заради потеклото и специфичната структура има максимална апсорбилност во човечкиот организам.
ОВО ЦАЛTM е произведен по патентирана технологија и истиот е одобрен за пуштање во промет од страна на Агенцијата за храна и ветеринарство на Р.Македонија.
Асортиманот на ОВО ЦАЛTM се состои од следниве производи:

food-supplements