За нас

Приказната за БИОНОВЕЛ ПЛУС започна во 2017 година знаењето и искуството се соединија за да создадат компанија која поддржува креативност, иновација и природа.
Нашиот главен фокус е да се најдат вредните состојки од природата и истите да се направат достапни за популацијата. Нашиот асортиман вклучува природни додатоци во исхраната како и специјални производи за медицинска употреба.
Нашата главна цел е да се најдат најдобрите состојки од природата, да се креираат иновативни производни постапки за да се зачува нитритивната вредност на состојките, како и истите да се спакуваат за полесна употреба.

Прочитај повеќе

Ово Кал

адулт

100% природен извор на калциум

Види го продуктот

Ово Кал

сениор

100% природен извор на калциум

Види го продуктот

Ово Кал

јуниор

100% природен извор на калциум

Види го продуктот

Ово Кал

мено

100% природен извор на калциум

Види го продуктот

Контакт